Henkilökunta

Elina

Elina Jylhä

Liikkeen omistaja

Kynsi- ja ripsipalvelut / Microblading / Micropigmentointi

040 845 9733

Olen Elina, 34 vuotias, paljasjalkainen tamperelainen, kahden ihanan tytön äiti. Tänä vuonna tuli kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun päädyin kauneudenhoitoalalle.

Aloitin kynsien teon kesällä 2008 valmistuttuani ensin lähihoitajaksi. Ajatukseni oli alunperin etsiä oppisopimuspaikka ja opiskella kosmetologiksi, mutta päädyinkin liikkeeseen, jossa kävin kynsikoulutksen ja hurahdin kynsiin täysin! Lopulta koko ajatus kosmetologin työstä jäi ja halusin keskittyä ainoastaan kynsien tekoon ja muihin kauneudenhoitoalan töihin. Ripsienpidennykset yleistyivät Suomessa ja kouluttauduin niihin vuonna 2010. Alkuun tehtiinkin vain klassisia ripsiä ja myöhemmin vasta volyymeja. Ensimmäisen volyymikoulutukseni suoritin äitiyslomani aikana 2016.

Viimeisimmän äitiyslomani aikana 2019 suoritin myös pitkään haaveissa olleen microblading-koulutuksen. Myöhemmin täydensin osaamistani vielä micropigmentoinnilla eli laitepigmentoinnilla. Vuonna 2020 kävinkin usemamman micropigmentointikoulutuksen, sekä erilaisia täydennyskoulutuksia. Palveluistani löytyy siis kulmien-, silmärajausten- ja huulien pigmentoinnit.

Rakastan työssäni sen monipuolisuutta, luovuutta sekä tietenkin ihania asiakaskohtaamisia. Välillä työpäivät ovat todella pitkiä, mutta kynsien luovuus ja ripsien rauhallisempi tempo tasapainottavat juuri sopivasti päiväni. Ja mikäs sen parempaa kun mahtavat asiakkaat, joiden kanssa saa rupatella ja vaihtaa kuulumisia. Teen työni vankalla kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla. Todellakin rakastan työtäni, enkä osaisi kuvitella itseäni mihinkään muuhun ammattiin.

Alkuvuonna 2021 pitkäaikainen unelmani toteutui ja nyt minulla on oma kauneushoitola, Nomi Beauty Studio. Haluan kehittyä, uudistua ja ennenkaikkea palvella asiakkaitani entistä motivoituneenpana.

Tervetuloa!

Jenna

Jenna Alanko

SKY-Kosmetologi / Sokeroija / Yumi®-teknikko / Kulmastylisti / valmistuva erikoiskosmetologi

Olen iloinen ja ammattitaitoinen kosmetologi. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo vuodesta 2011. Olen työssäni tarkka ja tunnollinen. Haluan kehittää itseäni ja osaamistani alalla kouluttautumalla säännöllisesti. Erityisesti brasilialainen sokerointi ja kulmat kuuluvat suurimpiin vahvuuksiini.

Minulle on tärkeää asiakkaan aito ja lämmin kohtaaminen sekä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden huomiointi.

Minun kanssani voit olla täysin oma itsesi ja hoitotilanteet voivat olla mielesi mukaan joko mukavan hauskoja juttutuokioita, kuulumisia vaihtaen tai rentouttavan hiljaisia hetkiä.

Tervetuloa varmoihin, ammattimaisiin käsiini kaunistautumaan ja rentoutumaan.

Vilma

Vilma Aaltonen

Kynsimuotoilija, Yumi®-teknikko

040 821 1194

Olen 29-vuotias kynsiteknikko. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2016, kynnet kuitenkin veivät voiton, niin etten ole kosmetologin töitä tämä jälkeen tehnyt.

Tällä hetkellä kynnet ovat intohimoni ja kouluttaudunkin niissä jatkuvasti lisää. Olen parhaimmillani kun saan toteuttaa visioitani sekä tehdä koristeellisia kynsiä. Seuraan aktiivisesti kynsitrendejä, meiltä löytyykin todella paljon erilaisia koristetekniikoita mitä hyödynnän työssäni.

Tälläkin hetkellä opettelen uutta, kävin keväällä 2021 kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus koulutuksen. Näitä palveluita tulen myös teille tarjoamaan, niistä myöhemmin lisää. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni, niin uudet kuin vanhatkin tuttavuudet.

Ella

Ella Kärki

Ripsiteknikko / Kynsiteknikko

045 137 2116

Olen Ella, 23-vuotias ripsi- ja kynsiteknikko.

Kävin vuonna 2020 ripsienpidennyksiin koulutuksen ja siitä saakka olen työstänyt tasaisella tahdilla taitojani ja saavuttanut pätevyyden työhöni. Halusin laajentaa osaamista ja 2022 alkuvuodesta suoritin myös rakennekynsi sertifikaatin.

Minulle tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys ja pyrin aina toteuttamaan asiakkaan esittämät toiveet. Vahvuuteni ovat erityisesti volyymit, mutta hallitsen hyvin myös klassiset- ja hybridiripsienpidennykset. Olen motivoitunut kehittymään entisestään työssäni ja seuraan jatkuvasti uusia trendejä, joista saan inspiraatiota.

On ihana olla osa Nomin ammattitaitosta tiimiä. Tervetuloa tutustumaan palveluihini!

Mayra

Mayra Paz

Ripsiteknikko

Hei! nimeni on Mayra Paz ja ryhdyin kauneusalan yrittäjäksi vuonna 2016.

Omaan siis pitkän kokemuksen ripsiteknikon työstä. Teen ripset aina ammattitaitoisesti ja kehitän itseäni jatkuen. Työssäni olen tarkka ja asiakkaan tyytyväisyys on minulle tärkeintä. Olen toiminut myös toisen ammattini parissa terveydenhuollossa ja pidin pientä taukoa ripsiteknikon täyspäiväisestä työstäni. Rakastan tehdä ripsiä, joten olen vajaa kaksi vuotta sitten palannut taas takaisin ripsien pariin. Teen laadukkaat ja kestävät ripset ammattitaidolla.

Vietän vapaa-aikaa perheeni kanssa ja liikun paljon luonnossa. Olen luonteetani kiltti, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä.

Kuvia töistäni lisää löytyy somesta.

Hilda Huunonen

Hilda Huunonen

Ripsiteknikko

Olen Hilda, 24-vuotias ripsiteknikko. Asun Hämeenlinnassa, mutta teen osa-aikaisesti viikonloppuisin töitä myös Tampereella Nomissa.
Ensimmäisen klassisten ja volyymien ripsikoulutuksen olen käynyt vuonna 2021. Mielenkiinto alaa kohtaan alkoi jo kauan sitten oltuani vuosia asiakkaan roolissa ja ajattelin heti silloin että ala olisi itselle sopiva. Olen ollut aina myös kiinnostunut kauneudenhoitoalasta sekä luovasta työstä.

Nyt syksyllä kävin vielä taitojen kehittämiseksi Cristelin volyymikoulutuksen.
Minulle työssä tärkeintä on tehdä huolellista ja tarkkaa jälkeä ja jokainen asiakaskohtaaminen on minulle tärkeä.

Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat!

Lotta Vienonen

Lotta Vienonen

Koulutettu hieroja

Olen 24-vuotias, ammattitaitoinen koulutettu hieroja. Valmistuin hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistolla vuonna 2020, jonka jälkeen hierontakokemusta on kertynyt.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja pyrin toteuttamaan juuri sinun toiveesi parhaani mukaan.

Vastaanotolleni voit tulla hoitamaan lihasjumeja, kipuja ja vaivoja, taikka muuten vain nauttimaan rentouttavasti hieronnasta.

Klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi tarjoan kinesio-teippauksia helpottamaan erilaisia vaivoja. Palveluihini on pian tulossa myös huippusuosittu purentalihashieronta!

Janita Hamppula

Janita Hamppula

Aloitteleva kynsiteknikko

Olen Janita, 21-vuotias kynsialan opiskelija. Olen suorittanut Elia Leinon ja Lilly Nailsin rakennekynsikoulutuksen Helsingissä ja valmistunut keväällä 2024. Olen tehnyt kotonani kynsiä ja mun kynsiharrastus alkoi jo muutamia vuosia sitten lukiossa. Sitä kesti hetken, mutta sitten koulu ja elämä otti aikansa ja kynsijutut jäi.

Syksyllä -23 kuitenkin päätin, että haluan tehdä tästä itselleni oikean ammatin ja aion jättää päivätyöt taakse! Oon senverran duracell, että kaipasin päiviini joustavampia aikatauluja ja itsenäisyyttä. Kynnet oli sellainen juttu, mitä todella halusin ja vähän jo osasin, joten sitä aioin lähteä kehittämään.

Nyt ilokseni pääsin muuttamaan Tampereelle ja työskentelemään Nomi beauty studioon yrittäjäksi! Jos puhutaan musta itsestäni, niin teen kynsiä rennolla ja rempseellä otteella, mutta huolella ja laadukkailla tuotteilla tottakai. Laatu ja pysyvyys on kaiken a ja o. Rakastan runsaita koristeluita, mutta mun penkkiin saa tulla myös yksinkertaisiin kynsiin! Vaihtelu on ihanaa!