Henkilökunta

Elina Jylhä

Elina Jylhä

Liikkeen omistaja

Kynsi- ja ripsipalvelut / Microblading / Micropigmentointi

040 845 9733

Olen Elina, 31-vuotias paljasjalkainen tamperelainen, kahden ihanan tytön äiti. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 13 vuotta siitä, kun päädyin kauneudenhoitoalalle.

Aloitin kynsien teon kesällä 2008 valmistuttuani ensin lähihoitajaksi. Ajatukseni oli alunperin etsiä oppisopimuspaikka ja opiskella kosmetologiksi, mutta päädyinkin liikkeeseen, jossa kävin kynsikoulutksen ja hurahdin kynsiin täysin! Lopulta koko ajatus kosmetologin työstä jäi ja halusin keskittyä ainoastaan kynsien tekoon ja muihin kauneudenhoitoalan töihin. Ripsienpidennykset yleistyivät Suomessa ja kouluttauduin niihin vuonna 2010. Alkuun tehtiinkin vain klassisia ripsiä ja myöhemmin vasta volyymeja. Ensimmäisen volyymikoulutukseni suoritin äitiyslomani aikana 2016....


Viimeisimmän äitiyslomani aikana 2019 suoritin myös pitkään haaveissa olleen microblading-koulutuksen. Myöhemmin täydensin osaamistani vielä micropigmentoinnilla eli laitepigmentoinnilla. Vuonna 2020 kävinkin usemamman micropigmentointikoulutuksen, sekä erilaisia täydennyskoulutuksia. Palveluistani löytyy siis kulmien-, silmärajausten- ja huulien pigmentoinnit.

Rakastan työssäni sen monipuolisuutta, luovuutta sekä tietenkin ihania asiakaskohtaamisia. Välillä työpäivät ovat todella pitkiä, mutta kynsien luovuus ja ripsien rauhallisempi tempo tasapainottavat juuri sopivasti päiväni. Ja mikäs sen parempaa kun mahtavat asiakkaat, joiden kanssa saa rupatella ja vaihtaa kuulumisia. Teen työni vankalla kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla. Todellakin rakastan työtäni, enkä osaisi kuvitella itseäni mihinkään muuhun ammattiin.

Alkuvuonna 2021 pitkäaikainen unelmani toteutui ja nyt minulla on ikioma kauneushoitola, Nomi Beauty Studio. Haluan kehittyä, uudistua ja ennenkaikkea palvella asiakkaitani entistä motivoituneempana uusissa tiloissani Näsilinnankadulla. Tervetuloa kaikki uudet ja aina niin tärkeät vanhat asiakkaat!

Jenna Alanko

Jenna Alanko

(Äitiyslomalla)
SKY-Kosmetologi / ripsiteknikko / Yumi®-teknikko / kulma-stylisti

045 783 47082

Olen iloinen ja ammattitaitoinen kosmetologi. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo vuodesta 2011. Olen työssäni tarkka ja tunnollinen. Haluan kehittää itseäni ja osaamistani alalla kouluttautumalla säännöllisesti. Erityisesti brasilialainen sokerointi ja kulmat kuuluvat suurimpiin vahvuuksiini.

Minun kanssani voit olla täysin oma itsesi ja hoitotilanteet voivat olla mielesi mukaan joko mukavan hauskoja juttutuokioita, kuulumisia vaihtaen tai rentouttavan hiljaisia hetkiä.

Tervetuloa varmoihin, ammattimaisiin käsiini kaunistautumaan ja rentoutumaan.

Vilma Aaltonen

Vilma Aaltonen

Kynsimuotoilija, Yumi®-teknikko

040 821 1194

Olen 27-vuotias kynsiteknikko. Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2016, kynnet kuitenkin veivät voiton, niin etten ole kosmetologin töitä tämä jälkeen tehnyt.

Tällä hetkellä kynnet ovat intohimoni ja kouluttaudunkin niissä jatkuvasti lisää. Olen parhaimmillani kun saan toteuttaa visioitani sekä tehdä koristeellisia kynsiä. Seuraan aktiivisesti kynsitrendejä, meiltä löytyykin todella paljon erilaisia koristetekniikoita mitä hyödynnän työssäni.

Tälläkin hetkellä opettelen uutta, kävin keväällä 2021 kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus koulutuksen. Näitä palveluita tulen myös teille tarjoamaan, niistä myöhemmin lisää. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni, niin uudet kuin vanhatkin tuttavuudet.

Ella Kärki

Ella Kärki

Ripsiteknikko

045 137 2116

Olen Ella 21-vuotias aloitteleva ripsiteknikko. Kävin vuonna 2020 ripsienpidennyksiin koulutuksen ja siitä saakka olen työstänyt tasaisella tahdilla taitojani ja saavuttanut pätevyyden työhöni.

Olen helposti lähestyttävä ja iloinen persoona. Minulle tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys ja pyrin aina toteuttamaan asiakkaan esittämät toiveet. Vahvuuteni ovat erityisesti volyymit, mutta hallitsen hyvin myös klassiset- ja hybridiripsienpidennykset. Olen motivoitunut kehittymään entisestään työssäni ja seuraan jatkuvasti uusia trendejä, joista saan inspiraatiota.

On mahtavaa päästä osaksi Nomin ammattitaitosta tiimiä. Tervetuloa tutustumaan palveluihini ja toivottavasti tavataan pian!

Heidi Lahtinen

Heidi Lahtinen

Täyteainehoitaja, sairaanhoitajaopiskelija

040 487 4440

Olen Heidi, 21-vuotias sairaanhoitajaopiskelija.
Olen aina ollut erityisen kiinnostunut kauneudenhoidosta, joten tammikuun alussa kävin kattavan koulutuksen huulten täyteainehoitoihin. Koulutuksesta sain hyvät eväät niin teorian kuin käytännön osuuden puolesta. Opintoni sairaanhoitajana tukevat minua loistavasti täyteainehoidoissa.

Työni lähtökohtana pidän asiakkaan toiveiden kuuntelua ja toteuttamista. Olen luonteeltani sosiaalinen ja kiltti, joten asiakkaakseni on helppo tulla. Työssäni minulle on tärkeää, että jokainen asiakas lähtee luotani tyytyväisenä niin lopputulokseen, kuin saamaansa palveluun. Odotan innolla, että tapaamme!